Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Κάντε εκλογές, όχι εμπρησμούς…!


Φάγαμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι να ασχολούμαστε με το πότε θα στηθούν οι κάλπες.

Ο κόσμος κάηκε, «γρίπιασε», ο Χριστοφοράκος (δεν;) ήρθε και αυτοί χτενίζονται…!

Κουραστήκαμε να περιμένουμε το Μεσσία (εκλογές). Ας γίνουν επιτέλους μήπως και ασχοληθούμε με κανένα σοβαρό θέμα. Μήπως νομίζουν ότι την ώρα που θα ρίχνω το φακελάκι στη σχισμή, θα λυθεί το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης ή θα σκάσει στο αεροδρόμιο καμία παρτίδα εμβολίων για όλη την επικράτεια;

Έχει γίνει πλέον γραφικό. Αφού τις προάλλες που με ρώτησε η μάνα μου γιατί δεν άπλωσα τη μπουγάδα, της απάντησα αυθόρμητα: « Γιατί δεν ξέρω πότε θα γίνουν εκλογές».

Και έχεις και τον καθένα να ευαγγελίζεται πως ξέρει «εκ των έσω» τις προθέσεις της κυβέρνησης. Αλήθεια; Τότε δεν τις λες και στον Πρωθυπουργό που ακόμα τις ψάχνει;

Εδώ μέχρι και για ευθανασία ακούσαμε. Ευθανασία γίνεται στην περίπτωση ανίατης νόσου ή κλινικά νεκρού ασθενούς. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο κυβερνών στην εντατική και η χώρα ακυβέρνητη στο έλεός της.

Κρίμα, γιατί ο Πρωθυπουργός είχε μεταρρυθμιστικό όραμα. Αλλά τί φταίει αυτός αν το επιτελείο του είναι βαρήκοο; Είπε ο άνθρωπος μεταρρυθμίσεις, άκουσαν εκείνοι απορρυθμίσεις και να τα αποτελέσματα. Δεν έγινε από πρόθεση, η λάθος πρόθεση…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.